Φωτογραφία & Video

Φωτογραφία & Video

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Εμφάνιση 1-30 από 135 αποτελέσματα

ανά σελίδα
 1. Kαταγραφικό - κάμερα αυτοκινήτου με οθόνη 3" Full HD και νυχτερινή λήψη - FH05 ΟΕΜ 31802 Kαταγραφικό - κάμερα αυτοκινήτου με οθόνη 3
  Προεπισκόπηση
  Kαταγραφικό - κάμερα αυτοκινήτου με οθόνη 3" Full HD και νυχτερινή λήψη FH05 για να καταγράφετε κάθε σας διαδρομή με εικόνα ..

  Kαταγραφικό - κάμερα αυτοκινήτου με οθόνη 3" Full HD και νυχτερινή λήψη FH05 για να καταγράφετε κάθε σας διαδρομή με εικόνα που απλά "τα σπάει" ή απλά θέλετε να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από φθορές!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 2. Αντάπτορας - βάση GoPro αλουμινίου για τρίποδο και selfie μονόποδο - Μπλε Αντάπτορας - βάση GoPro αλουμινίου για τρίποδο και selfie μονόποδο - Μπλε
  Προεπισκόπηση
  Μετάτρεψε το τρίποδο της φωτογραφικής σου μηχανής σε αξεσουάρ για την action μηχανή σου με τον Αντάπτορας - βάση κάμερας ..
  Μετάτρεψε το τρίποδο της φωτογραφικής σου μηχανής σε αξεσουάρ για την action μηχανή σου με τον Αντάπτορας - βάση κάμερας αλουμινίου για τρίποδο και selfie μονόποδο σε διάφορα χρώματα!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 3. Σετ 2 κλιπ J-Hook με κάθετη επιφάνεια για action κάμερες Σετ 2 κλιπ J-Hook με κάθετη επιφάνεια για action κάμερες
  Προεπισκόπηση

  Προσαρμόστε και στηρίξτε την action κάμερά σας σε οποιαδήποτε βάση. 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 4. Προστατευτικό τζαμάκι για οθόνες GoPro Hero 5 - Tempered Glass Προστατευτικό τζαμάκι για οθόνες GoPro Hero 5 - Tempered Glass
  Προεπισκόπηση

  Λεπτό τζαμάκι προστασίας για οθόνες GoPro Hero 5. 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 5. USB καταγραφής βίντεο από αναλογική πηγή - USB Video Grabber USB καταγραφής βίντεο από αναλογική πηγή - USB Video Grabber
  Προεπισκόπηση
  Φορητή συσκευή USB video grabber για μεταφορά αρχείων βίντεο από αναλογική πηγή στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Είναι πολύ απλό στη ..

  Φορητή συσκευή USB video grabber για μεταφορά αρχείων βίντεο από αναλογική πηγή στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Είναι πολύ απλό στη χρήση και διαθέτει εύχρηστο λογισμικό για την επεξεργασία των βίντεο. Κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας αποθηκεύοντας τα βίντεο από τις παλιές βιντεοκασέτες στον υπολογιστή!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 6. Αδιάβροχο βαλιτσάκι προστασίας για action κάμερες - Carbon Αδιάβροχο βαλιτσάκι προστασίας για action κάμερες - Carbon
  Προεπισκόπηση
  Σχεδιασμένο για να προσφέρει άριστη προστασία αλλά και ευχρηστία, το βαλιτσάκι προστασίας για action κάμερες, θα γίνει ο καλύτερος ..
  Σχεδιασμένο για να προσφέρει άριστη προστασία αλλά και ευχρηστία, το βαλιτσάκι προστασίας για action κάμερες, θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος! 

  Οργανώστε την κάμερα και τα αξεσουάρ της παρέχοντας τους την ύψιστη ασφάλεια! Το βαλιτσάκι διαθέτει συγκεκριμένες θέσεις στο εσωτερικό της. Έτσι ξεχνάτε το εκνευριστικό \"ταρακούνημα\" που μπορεί να υπάρχει σε άλλες τσάντες μεταφοράς και που σε καμιά περίπτωση δεν προστατεύουν το περιεχόμενο τους!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 7. Κάμερα αυτοκινήτου DVR Full HD με ψηφιακή εγγραφή video, φακό 170o και οθόνη LCD 3” Κάμερα αυτοκινήτου DVR Full HD με ψηφιακή εγγραφή video, φακό 170o και οθόνη LCD 3”
  Προεπισκόπηση

  Κάμερα καταγραφικό για το αυτοκίνητο με βεντούζα για εύκολη στήριξη.

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 8. Βάση με βεντούζα 9 εκ. και κεφαλή με μπίλια για κοινές κάμερες ή τύπου GoPro / αυτοκινήτου, σκάφους Βάση με βεντούζα 9 εκ. και κεφαλή με μπίλια για κοινές κάμερες ή τύπου GoPro / αυτοκινήτου, σκάφους
  Προεπισκόπηση
     Η Βάση με βεντούζα 9 εκ. και κεφαλή με μπίλια για κοινές κάμερες ή τύπου GoPro / αυτοκινήτου, σκάφους είναι ..

     Η Βάση με βεντούζα 9 εκ. και κεφαλή με μπίλια για κοινές κάμερες ή τύπου GoPro / αυτοκινήτου, σκάφους είναι ιδανική για να καταγράφετε βίντεο και να τραβάτε φωτογραφίες από τις διαδρομές σας, τις εξορμήσεις σας στην εξοχή ή το βουνό συγκρατώντας την κάμερα σας με ασφάλεια έναντι των κραδασμών.  


  Τοποθετήστε την σε λεία επιφάνεια, βγάλτε σέλφι φωτογραφίες με τους φίλους σας μέσα από το αμάξι και κρατήστε για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις σας!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 9. Κιτ αντικατάστασης φακού για GoPro Hero 3 Κιτ αντικατάστασης φακού για GoPro Hero 3
  Προεπισκόπηση
  Κιτ αντικατάστασης φακού για GoPro Hero 3. Διατηρεί άψογη την ποιότητα των εικόνων, ενώ καθιστά εύκολη την αντικατάσταση φθαρμένων ..

  Κιτ αντικατάστασης φακού για GoPro Hero 3. Διατηρεί άψογη την ποιότητα των εικόνων, ενώ καθιστά εύκολη την αντικατάσταση φθαρμένων φακών.  

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 10. Βάση J-hook με κλιπ και επίπεδη αυτοκόλλητη ταινία 3Μ για action κάμερες Βάση J-hook με κλιπ και επίπεδη αυτοκόλλητη ταινία 3Μ για action κάμερες
  Προεπισκόπηση
  Προσαρμόστε και στηρίξτε με ασφάλεια την action κάμερά σας. 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 11. Κλιπ με βίδα στήριξης για GoPro κάμερες - OEM Mount for Chest Harness Κλιπ με βίδα στήριξης για GoPro κάμερες - OEM Mount for Chest Harness
  Προεπισκόπηση

  Ανταλλακτικό κλιπ με βίδα στήριξης κατάλληλο για κάθε βάση action κάμερας που "κουμπώνει" με κλιπ.

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 12. Αδιάβροχη θήκη για φωτογραφικές μηχανές Αδιάβροχη θήκη για φωτογραφικές μηχανές
  Προεπισκόπηση
  Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα.... όρια, χωρίς να σκέφτεστε την τύχη της αγαπημένης σας συσκευής με την αδιάβροχη θήκη ..
  Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα.... όρια, χωρίς να σκέφτεστε την τύχη της αγαπημένης σας συσκευής με την αδιάβροχη θήκη για τη φωτογραφική σας μηχανή!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 13. Στρογγυλός αντάπτορας - βάση action κάμερας για τρίποδο και selfie μονόποδο - Μπλε Στρογγυλός αντάπτορας - βάση action κάμερας για τρίποδο και selfie μονόποδο - Μπλε
  Προεπισκόπηση
  Μετάτρεψε το τρίποδο της φωτογραφικής σου μηχανής σε αξεσουάρ για την action κάμερα με τον στρογγυλό αντάπτορας - βάση σε ..
  Μετάτρεψε το τρίποδο της φωτογραφικής σου μηχανής σε αξεσουάρ για την action κάμερα με τον στρογγυλό αντάπτορας - βάση σε διάφορα χρώματα!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 14. Αδιάβροχη κάμερα δράσης 4K με 20 αξεσουάρ στήριξης Ultra HD / H.264 / 12MP / 2" LCD / Wi-Fi Αδιάβροχη κάμερα δράσης 4K με 20 αξεσουάρ στήριξης Ultra HD / H.264 / 12MP / 2
  Προεπισκόπηση
  Κάμερα δράσης (action camera) με ανάλυση Ultra HD / H.264 και μέχρι 12MP για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση των εμπειριών σας ..

  Κάμερα δράσης (action camera) με ανάλυση Ultra HD / H.264 και μέχρι 12MP για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση των εμπειριών σας σε extreme καταστάσεις!  Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει μόνο την κάμερα αλλά και το αδιάβροχο περίβλημά της που φτάνει έως και 30 μέτρα βάθος, αλλά και μια μοναδική ποικιλία από 20 απαραίτητα αξεσουάρ για να απαθανατίσετε κάθε είδους εξόρμησή σας !

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 15. Διπλός φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 4 Διπλός φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 4
  Προεπισκόπηση

  Τροφοδοτείται από mini USB και μπορεί να φορτίζει 2 μπαταρίες ταυτόχρονα.  

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 16. Βάση για τη στήριξη κάμερας GoPro σε τιμόνι ή σωλήνα, με δύο εξαρτήματα προσαρμογής Βάση για τη στήριξη κάμερας GoPro σε τιμόνι ή σωλήνα, με δύο εξαρτήματα προσαρμογής
  Προεπισκόπηση
  Τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες ή βίντεο από κάθε οπτική με την Βάση για τη στήριξη κάμερας GoPro σε τιμόνι ή σωλήνα ..

  Τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες ή βίντεο από κάθε οπτική με την Βάση για τη στήριξη κάμερας GoPro σε τιμόνι ή σωλήνα - OEM GoPro Handlebar / Seatpost / Pole Mount

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 17. Πλαίσιο προστασίας για GoPro Hero 3+/3 - OEM Standard Frame for Gopro Hero 3+/3 Πλαίσιο προστασίας για GoPro Hero 3+/3 - OEM Standard Frame for Gopro Hero 3+/3
  Προεπισκόπηση
  Προστάτευσε την κάμερα σου από πεσίματα και γρατζουνιές... Για να μην "κλαίει" η τσέπη σου μπορείς να τοποθετήσεις το πλαίσιο ..

  Προστάτευσε την κάμερα σου από πεσίματα και γρατζουνιές... Για να μην "κλαίει" η τσέπη σου μπορείς να τοποθετήσεις το πλαίσιο προστασίας το οποίο είναι κατάλληλο για GoPro Hero 3+/3 και δώσε τέλος στην ανησυχία μια και καλή! 

   
  Το πλαίσιο συνοδεύεται από τη βίδα και το κλιπ που θα στερεώσετε την κάμερα σε οποιαδήποτε βάση κατάλληλη για GoPro! 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 18. Προστατευτικό κάλυμμα φακού για GoPro Hero 4/3+ Προστατευτικό κάλυμμα φακού για GoPro Hero 4/3+
  Προεπισκόπηση
  Διατηρήστε το φακό της κάμερά σας καθαρό και κρατήστε μακριά τη σκόνη, δαχτυλιές και γρατζουνιές μακριά με το προστατευτικό ..

  Διατηρήστε το φακό της κάμερά σας καθαρό και κρατήστε μακριά τη σκόνη, δαχτυλιές και γρατζουνιές μακριά με το προστατευτικό κάλυμμα φακού για GoPro Hero 4/3+!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 19. Επίπεδος αντάπτορας - βάση για κλιπ σε τρίποδο και selfie μονόποδο - Κόκκινο Επίπεδος αντάπτορας - βάση για κλιπ σε τρίποδο και selfie μονόποδο - Κόκκινο
  Προεπισκόπηση
  Μετάτρεψε το τρίποδο της φωτογραφικής σου μηχανής σε αξεσουάρ για την action μηχανή σου με τον επίπεδο αντάπτορα - βάση ..
  Μετάτρεψε το τρίποδο της φωτογραφικής σου μηχανής σε αξεσουάρ για την action μηχανή σου με τον επίπεδο αντάπτορα - βάση για κλιπ σε διάφορα χρώματα!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 20. Φορτιστής αυτοκινήτου για μπαταρία GoPro Hero 3+/3 Φορτιστής αυτοκινήτου για μπαταρία GoPro Hero 3+/3
  Προεπισκόπηση

  Κατάλληλος για μπαταρίες καμερών GoPro Hero 3+/3.

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 21. Ασύρματο χειριστήριο Bluetooth για action κάμερα Ασύρματο χειριστήριο Bluetooth για action κάμερα
  Προεπισκόπηση
  Επειδή ξέρουμε πόσο δύκολος μπορεί να γίνει ο χειρισμός της action κάμερας ιδιαίτερα σε extreme καταστάσεις, σας προτείνουμε το ..

  Επειδή ξέρουμε πόσο δύκολος μπορεί να γίνει ο χειρισμός της action κάμερας ιδιαίτερα σε extreme καταστάσεις, σας προτείνουμε το ασύρματο χειριστήριο που λειτουργεί με Bluetooth και κάνει το χειρισμό της κάμερας παιχνιδάκι!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 22. Υποβρύχιο αδιάβροχο φλας/προβολέας με κλιπ για GoPro και action κάμερες Υποβρύχιο αδιάβροχο φλας/προβολέας με κλιπ για GoPro και action κάμερες
  Προεπισκόπηση
  Ρίξτε άφοβα άπλετο φως παντού, ακόμα και μέσα στο νερό! Ο Υποβρύχιος αδιάβροχος φακός προσαρμόζεται με κλιπ είτε πάνω είτε ..

  Ρίξτε άφοβα άπλετο φως παντού, ακόμα και μέσα στο νερό! Ο Υποβρύχιος αδιάβροχος φακός προσαρμόζεται με κλιπ είτε πάνω είτε κάτω από την action κάμερες ενώ διαθέτει 3 επίπεδα λειτουργίας! Ότι χρειάζεστε για τις καταδύσεις σας!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 23. Περιστρεφόμενη βάση 360o - γάντι για action κάμερες Περιστρεφόμενη βάση 360<sup>o</sup> - γάντι για action κάμερες
  Προεπισκόπηση

  Κατάλληλη για να στηρίζετε την action κάμερά σας στον καρπό κάνοντας extreme σπορ!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 24. Βάση για GoPro κάμερα με περιστρεφόμενη κεφαλή μπίλιας και σφιγκτήρα Βάση για GoPro κάμερα με περιστρεφόμενη κεφαλή μπίλιας και σφιγκτήρα
  Προεπισκόπηση
  Επιτέλους μια βάση που προσαρμόζεται εύκολα σχεδόν παντού, χωρίς να μετράτε... τα εκατοστά! Αυτή η βάση για GoPro κάμερα διαθέτει ..

  Επιτέλους μια βάση που προσαρμόζεται εύκολα σχεδόν παντού, χωρίς να μετράτε... τα εκατοστά! Αυτή η βάση για GoPro κάμερα διαθέτει ελαστικό σφιγκτήρα για να την τοποθετείτε σχεδόν παντού! Στη μηχανή, το ποδήλατο αλλά και το κράνος... 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 25. Φιλμ scanner μετατροπέας 35mm με οθόνη LCD 2.4" Φιλμ scanner μετατροπέας 35mm με οθόνη LCD 2.4
  Προεπισκόπηση
  Μπορεί οι ψηφιακές φωτογραφίες και τα κινητά τηλέφωνα να έχουν αντικαταστήσει τις φωτογραφικές μηχανές, ωστόσο υπάρχουν ακόμα άτομα που ..

  Μπορεί οι ψηφιακές φωτογραφίες και τα κινητά τηλέφωνα να έχουν αντικαταστήσει τις φωτογραφικές μηχανές, ωστόσο υπάρχουν ακόμα άτομα που αγαπούν το κλασικό στοιχείο και την ομορφιά των χρωμάτων από τις αναλογικές μηχανές! 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 26. Φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 3+/3 - Battery Charger for GoPro Hero3+/3 Φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 3+/3 - Battery Charger for GoPro Hero3+/3
  Προεπισκόπηση
  Φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 3+/3 - Charger for GoPro Hero3+/3 battery για να είστε πάντα φορτισμένοι όπου κι αν ..

  Φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 3+/3 - Charger for GoPro Hero3+/3 battery για να είστε πάντα φορτισμένοι όπου κι αν βρίσκεστε!

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 27. Φορητό πτυσσόμενο τρίποδο από αλουμίνιο με βίδα 1/4" - 50cm ~ 1.4m Φορητό πτυσσόμενο τρίποδο από αλουμίνιο με βίδα 1/4
  Προεπισκόπηση

  Ελαφρύ και φορητό: κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με σημεία από μέταλλο και πλαστικό. 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 28. Βάση κλιπ με μπίλια για το σκίαστρο του αυτοκινήτου κατάλληλο για κοινές κάμερες και τύπου GoPro - OEM22016 - Clip Mount Βάση κλιπ με μπίλια για το σκίαστρο του αυτοκινήτου κατάλληλο για κοινές κάμερες και τύπου GoPro - OEM22016 - Clip Mount
  Προεπισκόπηση
  Βάση κλιπ με βιδωτή βάση για κάμερες - OEM Clip Mount,  ιδανική για να στηρίζετε την κάμερα στο σκίαστρο του ..
  Βάση κλιπ με βιδωτή βάση για κάμερες - OEM Clip Mount, ιδανική για να στηρίζετε την κάμερα στο σκίαστρο του αυτοκινήτου βιδώνοντας τη. 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

 29. Ανταλλακτικό πορτάκι για Standard housing Ανταλλακτικό πορτάκι για Standard housing
  Προεπισκόπηση

  Ανταλλακτικό πορτάκι για αδιάβροχο housing action κάμερας που σφραγίζει με σιλικόνη. 

  Προεπισκόπηση

  WishList

  Σύγκριση

Εμφάνιση 1-30 από 135 αποτελέσματα

ανά σελίδα